Знаменита ужгородська "циганка Моргіта" відсвяткувала 60 літ!

Знаменита ужгородська "циганка Моргіта" відсвяткувала 60 літ!
Саме за цією роллю більшість театралів міста над Ужем знають акторку обласного українського муздрамтеатру Наталію Засухіну.

 

Цьогоріч акторці Закарпатського академічного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Наталії Засухіної виповнилося 60 років. Акторка народилася в місті Біла Церква на Київщині в родині військовослужбовця та вчительки. Закінчила Хустське культосвітнє училище та Рівненський інститут культури. І вже сорок років її доля пов’язана із театром. Зараз Наталія Засухіна завідує трупою обласного театру.

 

З нагоди ювілею у залі Ужгородського замку газета «Неділя» організувала творчу зустріч із заслуженою артисткою України. Глядачі побачили уривки з шедеврів української класики, в яких грає ювілярка, зокрема роль Проні Прокопівни з вистави «За двома зайцями», матері Гордилі зі спектаклю «Крок від любові». Безперечно, був і вихід до глядача і в образі циганки Моргіти, за якою акторку знають більшість ужгородців.

Драматичну акторку Наталію Засухіну, яка вміє викликати сльози і сміх, вітали друзі, колеги з театру, знайомі, яких у життєрадісної та діяльної акторки чимало. Бажали їй отримати нарешті роль, в якій би сповна проявився її талант.

 

Джерело: "Неділя"

 

03 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів