"Кава без краваток" — третій день “Майстерні міста” в Ужгороді

"Кава без краваток" — третій день “Майстерні міста” в Ужгороді
Сьогодні в рамках третього дня “Майстерні міста” відбулася “Кава без краваток” із заступником ужгородського міського голови Олександром Білаком.

 

Традиційно розпочали з обговорення професійних повноважень. Зокрема, Олександр Павлович координує роботу управління праці та соціального захисту населення, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, відділу охорони здоров’я, служби у справах дітей, відділу міжнародних грантових програм та інновацій, міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Обговорили напрацювання та плани, а також закордонний досвід, який було б корисно врахувати для якісних змін в Ужгороді. Відзначили участь у програмі “Громада, дружня до дітей та молоді”, де Ужгород потрапив до першої десятки міст (із понад півтори сотні), що свідчить про злагоджену роботу в цьому напрямку, зокрема, завдяки різноманітним заходам.

Запитували і про те, що чи не найбільше цікавить містян – нові автобуси на вулицях Ужгорода. Як запевнив Олександр Білак, уже незабаром транспорт великої пасажиромісткості почне курсувати, у тому числі виїде за новими маршрутами, що розвантажить дорожній рух. Одним з анонсованих маршрутів, наприклад, назвали від “Епіцентру” через площу Петефі на “БАМ”. Із нововведень – на вулиці Швабській буде заборонено паркування з правого боку.

Докладніше Олександр Павлович розповів про заходи до 1125-річчя Ужгорода, зокрема, заплановано лицарський турнір, лазерне шоу та участь представників міст-побратимів (Кошице, Дармштадт).

За словами Олександра Білака, найбільший туристичний потік в обласному центрі Закарпаття фіксують саме в квітні та в вересні. Тож і День міста, очікується, буде велелюдний.

Джерело: Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

03 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів