Поліція зупинила автомобіль з іноземцями без документів при спробі в’їзду в Закарпатську область

Поліція зупинила автомобіль з іноземцями без документів при спробі в’їзду в Закарпатську область
Поліція Закарпаття на посту в селі Нижні Ворота, що на межі Львівської та Закарпатської областей, зупинила автомобіль з трьома іноземцями без документів, які б давали їм право на перебування в Україні.

 

Вчора, 4 червня, близько 23:30 співробітники Управління патрульної поліції в Закарпатській області під час несення служби на посту в селі Нижні Ворота Воловецького району зупинили автомобіль з іноземцями. Правоохоронці виявили у машині «Daewoo Nexia» трьох іноземців без документів, які б давали їм право на перебування в Україні.

Слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції та спеціалісти відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Закарпатській області оперативно прибули на місце події та встановили, що за кермом автомобіля знаходився 32-річний житель Києва. В салоні авто перебували троє чоловіків віком 21, 32 та 36 років, які мали при собі паспорти громадян іноземної держави, але при цьому ні в кого не було посвідки на право перебування на території України.

Киянин пояснює поліції, що зустрів іноземців у столиці і ті попросили відвести їх у Мукачево. Правоохоронці встановлюють, яким чином чоловіки потрапили на територію України та з якою метою  їхали на Закарпаття.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів