Живописні результати пленеру "Ужгород квітневий" презентують в обласному музеї народної архітектури та побуту

Живописні результати пленеру "Ужгород квітневий" презентують в обласному музеї народної архітектури та побуту
У середу, 6 червня. Відкриття виставки о 16.00.

 

Нещодавно на базі Обласного організаційно-методичного центру культури відбувся обласний семінар-пленер «Ужгород квітневий », у якому взяли участь понад 20 художників, серед яких як аматори, так і професіонали.

Мета заходу – налагодження зв’язків та обмін творчим досвідом і новими ідеями між митцями з усіх районів Закарпаття та напрацювання навиків у написанні пейзажу.

Цьогоріч митці малювали на території Закарпатського музею народної архітектури та побуту, мали можливість поспілкуватись у невимушеній, дружній атмосфері.

У семінарі-пленері взяли участь Емма Левадська, Олена Гораль-Тріщук, Олександр Сидорук, Василь Вовчок, Марина Цуга, Микола Іванчо, Костянтин Ковган із міста Ужгород; Антон Секереш, із міста Мукачево; Ольга Гал  із міста Виноградів; Магдалина Березанич із смт Великий Березний; Віктор Андріанов із Перечинського району та інші митці.

 У Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту 6 червня о 16 годині, відкриється виставка живописних робіт учасників пленеру. Виставка триватиме до кінця червня.

Володимир Мишанич, Закарпатський обласний організаційно-методичний центр культури

 

05 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів