Ужгород. «Кава без краваток» із заступником міського голови Ігорем Фартушком

Ужгород. «Кава без краваток» із заступником міського голови Ігорем Фартушком
Сьогодні, у завершальний день «Майстерні міста», яка проходить в Ужгороді зустріч у форматі «Кава без краваток» відбулася із заступником Ужгородського міського голови Ігорем Фартушком.

 

Цікавилися в Ігоря Івановича насамперед проектами Бюджету громадської ініціативи – як надалі найбільш доцільно використовувати для розвитку міста цей формат, уникнути складнощів, які показали перші два роки реалізації.

Ішлося також про якісні зміни в центрі Ужгорода. Заступник міського голови докладно розповів про оновлення площі Шандора Петефі – які саме світильники і лавки, які дерева будуть на пішохідній частині площі, де триває масштабна реконструкція, про перекриття проїзду для авто, елементи мощення, зливової вуличної каналізації, підсвітку оновлених фасадів. Прикрашання наступного року квітами тощо.

Дискутували також про перспективи оновлення пішохідного мосту, площі Театральної, набережної Незалежності, території біля обласного музично-драматичного театру, особливості відзначення восени 1125-річчя Ужгорода.

Джерело: Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради 

 

05 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів