Сімох порушників без посвідчень та ще й напідпитку зафіксували поліцейські на дорогах Закарпаття

Сімох порушників без посвідчень та ще й напідпитку зафіксували поліцейські на дорогах Закарпаття
Поліцейські Закарпаття зупинили сімох порушників правил безпеки дорожнього руху

 

В Берегові, Хусті, Рахові, Іршавському районі та на Ужгородщині працівники груп реагування патрульної поліції зафіксували випадки керування авто напідпитку. Троє з сімох нетверезих водіїв не мали водійських посвідчень. На всіх порушників склали адміністративні матеріали.

Вчора, 5 червня, у місті Хуст чергові групи реагування патрульної поліції зупинили двох водіїв-порушників. Одному з них, водію «ВАЗ 2107», мешканцю Драгова зробили зауваження за паркування у забороненому місці. При спілкуванні з 27-річним чоловіком поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердила експертиза в лікарні. Крім того, чоловік не мав водійського посвідчення.

Того ж вечора на вулиці Волошина в Хусті правоохоронці зупинили ще одного водія. Ним також виявився мешканець села Драгово. Водій «BMW» порушував правила безпеки дорожнього руху, їдучи в темну пору доби з несправними світловими габаритами. Від медосвідчення на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився.

Завдяки уважності небайдужих громадян, група реагування патрульної поліції зупинила нетверезого водія в Рахові. Поліцейські отримали анонімне повідомлення про те, що водій «Fiat Doblо» може перебувати за кермом у нетверезому стані. Ще однією причиною зупинки авто був неосвітлений номерний знак. Водій, окрім вказаних порушень, не мав при собі водійського посвідчення. Освідування в лікарні показало 1, 92 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Ще двох порушників правил дорожнього руху зупинили поліцейські Іршавщини. Вночі у селі Дунковиця мешканець Доробратова їхав на автомобілі «Opel Astra» з вимкненими світловими габаритами і без посвідчення водія. Від медосвідчення на драгері в присутності двох свідків відмовився. А в селі Приборжавське Іршавського району водій мотоциклу «Viper» був зупинений за кермування без шолома та створення аварійної ситуації на дорозі.

У Берегові правоохоронці зупинили нетверезого водія авто «Skoda Octavia». Пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння у присутності понятих чоловік відмовився.

Ще одного водія, який порушував ПДР, керуючи транспортним засобом напідпитку, зупинили правоохоронці Ужгородського відділення поліції.

На всіх порушників працівники поліції склали належні адміністративні матеріали та передадуть їх до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів