Жителів Іршавської ОТГ на Закарпатті запрошують на вакцинацію!

Жителів Іршавської ОТГ на Закарпатті запрошують на вакцинацію!
Як повідомили у КП «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги», щеплення дітей проводиться згідно Календаря щеплень затвердженого наказом МОЗ України від 11.08.2014 року №551.

 

Календар включає обов’язкові профілактичні щеплення з метою запобігання захворюванням на дифтерію, кашлюк, кір, поліомієліт, правець, туберкульоз, гемофільну інфекцію, гепатит В.

КЗ «ІЦПМСД» одержав у достатній кількості  імунобіологічні препарати як для дітей, так і для дорослого населення.  Тому, звертаємося до всіх мешканців нашого міста та району звертатися за місцем проживання до сімейних лікарів для вакцинації.

На даний час місто Іршава та Іршавський район повністю забезпечений імунобіологічними препаратами для первинно-вакцинального комплексу – це вакцина Пентаксим (Франція), Імовакс поліо (Франція), Поліо Сабін (Бельгія) і Вакцина для профілактики гемофільної інфекції . Вакцини для профілактики кору, паротиту та краснухи – Пріорикс (Бельгія) та M-M-RVAXPRO(Франція).

Отримано вакцину Еувакс В для профілактики гепатиту В.

Анатоксин або вакцина для профілактики дифтерії та правця (АДП -Болгарія), що вводиться в 6-ти річному віці також є в наявності у достатній кількості, для профілактики туберкульозу - БЦЖ, для профілактики дифтерії та правця - АДП-М, для дітей та дорослих.

Отже, на даний час в місті і районі є достатньо всіх необхідних вакцин.

Тому, велике прохання до жителів нашого міста та району:

   «Активно звертайтеся до сімейних лікарів, щодо вакцинації своїх дітей та себе особисто. Перегляньте своє ставлення до щеплень у позитивну сторону і захистіть наше молоде покоління від інфекційної загрози!» Звертаюсь до батьків, діти яких йдуть в перший клас зробити необхідні щеплення, які захистять ваших дітей при спалахах інфекційних хвороб.

Провізор  КЗ «ІЦПМСД» Л.І.Дорогій, сайт Іршавської РДА

 

06 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів