"Закохані казки" Олександра Гавроша презентують завтра в Ужгороді

"Закохані казки" Олександра Гавроша презентують завтра в Ужгороді
У п’ятницю, 8 червня, о 17:00 у Центрі «Допомога жінці та її родині» (вул. Гойди, 8, ІІІ поверх) відбудеться презентація книжки відомого закарпатського письменника Олександра Гавроша «Закохані казки».

 

Це видання не даремно обране для зацікавленої розмови у колі психологів, педагогів та критиків, адже казка є чудовою формою для виховання і навіть «лікування». Не дарма в цілому світі нині потужно розвивається такий новий напрям як казкотерапія. Саме про це вестиметься розмова на круглому столі за участю автора, видавців та читачів.

«Закохані казки» видані ужгородським «Видавництвом Олександри Гаркуші». Книжка має підзаголовок «Чотирнадцять маленьких історій для однієї великої дівчинки» і присвячена «милій Елізі». Як зізнається автор, ці тексти-алегорії писалися впродовж тривалого часу і адресовані не тільки підліткам, але і дорослому читачеві. «Закохані казки» незвичні не тільки з огляду на твори, але й на оформлення. Ілюстратором книжки є художниця Олександра Гаркуша, яка створила такий же несподіваний художній світ у малюнках.

Джерело: Громадський центр

 

07 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів