Ужгородські тенісисти – бронзові призери в місті молодіжного чемпіонату України

Ужгородські тенісисти – бронзові призери в місті молодіжного чемпіонату України
Нещодавно майстер спорту Василь Єгоров з Ужгорода привіз з Києва, де проходив Кубок України, золоту медаль.

 

Ужгородець  у парі з киянином Рудольфом Сметаніним (чоловічий парний розряд) у фіналі обіграли львівський тандем Максим Халус/Артем Тувалов (4:6, 6:4 та 10:8).

А цими вихідними у Києві проходив молодіжний Чемпіонат України.

Нашу область представляли вихованці старшого тренера-викладача ЗОДЮСШ управління освіти та науки облдержадміністрації Руслани Дички: її донька Тетяна, а також Маріанна Маслей та Олександр Дупин.

Тетяна Дичка  (одиночний розряд) досить легко пройшла перші два кола. Однак у третьому колі закарпатка травмувала руку і у драматичній грі поступилася суперниці з Києва Олені Базів – 1:2.

Тетяна також зі своєю напарницею (парний жіночий розряд) Іриною Лисих (Сєвєродонецьк) у матчі за вихід до чвертьфіналу у напруженій боротьбі поступилися майбутньому чемпіонському дуету у складі Владлена Бокова/Валерія Черфус  – 1:2.

У чоловічому парному розряді явно не повезло ужгородцю  Олександру Дупину, який разом із Олегом Нестеренком (Київ) за вихід до чвертьфіналу поступилися (4:6 та 2:6) майбутньому чемпіонському дуету М. Васюк (Ізмаїл)/М. Бондар (Київ).

Ужгородський дует у складі Тетяни Дички та Олександра Дупини (мікст) у півфіналі здобув перемогу над київським тандемом К. Тернова/О. Нестеренко – 2:1. У фіналі нашій парі протистояв дует Є. Кононович (Нікополь)/М. Васюк (Ізмаїл).  Тут дійшло до тай-брейку, у якому закарпатці таки програли, здобувши срібні нагороди.

 

07 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів