Із початку року закарпатські аудитори відшкодували понад 7 мільйонів гривень втрат та попередили порушень на суму понад 273 мільйона

Із початку року закарпатські аудитори відшкодували понад 7 мільйонів гривень втрат та попередили порушень на суму понад 273 мільйона
Протягом січня – травня державні аудитори Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 7 млн. гривень.

 

Загалом за результатами проведених від початку року контрольних заходів закарпатські аудитори виявили втрат на понад 25 млн. гривень.

Завдяки рекомендаціям аудиторів попереджено порушень за 6 процедурами закупівель на загальну суму понад 273 млн. гривень.

Матеріали 23 ревізій та 1 аудиту передано правоохоронним органам для відповідного реагування. За результатами їх розгляду розпочато 3 досудових розслідувань.

До підприємств та установ, де виявлені порушення, застосовано 23 заходи впливу (зупинення операцій із бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань).

За недотримання законодавства 78 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 18 – до дисциплінарної та матеріальної, п’ятьох звільнено із займаних посад. До Державної служби фінансового моніторингу направлено три інформації про запобігання та протидію легалізації доходів одержаних злочинним шляхом на загальну суму 14,5 млн. гривень.

Нагадаємо, для забезпечення прозорості у діяльності Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області та зворотного зв’язку з громадськістю функціонування телефону довіри за номером - (0312) 61-76-90 забезпечується щодня (крім вихідних та святкових днів) з 9 год до 17 гоини.  За вказаним номером можна повідомити про факти порушення законодавства при неналежному витрачанні бюджетних та інших державних коштів, використанні державного чи комунального майна.

Прес-служба ОДА

 

08 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів