На Закарпатті ювенальні поліцейські завітали до дітей у села Розтовиця та Тибава

На Закарпатті ювенальні поліцейські завітали до дітей у села Розтовиця та Тибава
Відповідно у Міжгірському та Свалявському районах області.

 

Працівники сектору ювенальної  превенції  під час літніх канікул зустрілись зі школярами навчально-виховного  комплексу у с.Розтовиця Міжгірського  району та старшокласниками у с.Тибава, що на Свалявщині.

Щоб убезпечити дітей під час літніх канікул та нагадати правила безпеки, поліцейські підготували для неповнолітніх тематичні зустрічі щодо попередження злочинності серед неповнолітніх, види відповідальності дітей і дорослих, правила поведінки під час купання у водоймах та вимоги щодо безпеки на дорозі, а також безпеки при користуванні мережі Інтернет.

Микола Селемон,  інспектор  ювенальної  превенції Міжгірського відділення поліції, відвідав школярів мовного літнього табору з вивчення німецької  мови при навчально-виховному комплексі  у с.Розтовиця. Поліцейський розповів про  активний і пасивний відпочинок дітей під час літній канікул, про небезпеки, на  які можуть наражатися неповнолітні на вулиці.

Про небезпеки у інтернет-мережі, спілкування з незнайомцями, правила поведінки на дорозі, водоймах знайомила учнів 8-9 класів загальноосвітньої школи с.Тибава Свалявського району інспектор ювенальної превенції Мирослава Іляшевич. У інтерактивній формі, моделюючи різні життєві ситуації, працівник поліції розповідала школярам про основні вимоги до неповнолітніх, задля безпечного відпочинку влітку.

Джерело: Відділ комунікації  поліції в Закарпатській області

 

08 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів