Хто "дивиться" за сміттям у місті над Латорицею?

Хто "дивиться" за сміттям у місті над Латорицею?
Нагадаємо, у Мукачеві працює муніципальна поліція, одна з функцій якої – дотримання правил благоустрою...

 

...Черепиця, цегла, елементи дерев’яних та м’яких меблів. По кількості сміття видно,що ця місцевість припала до душі любителям залишати відходи в несанкціонованих місцях.

Залишки згарища також вказують на те,що тут час від часу спалюють докази сміттєвого злочину. Неозброєним оком ці відходи навіть не побачити. Суцільний смітник приховує висока трава. Місцями видно сліди від коліс автомобіля, та відповідно купи сміття.

До слова, одна тільки гумова підошва розкладається близько 65 років. Відходи ж від ремонтних робіт можуть пролежати там ще більше.

Такі вчинки громадян, це бажання зекономити та не платити за вивіз сміття, каже пані Наталія. Жінка не одноразово стикалася з такими ситуаціями, адже якийсь час працювала у сфері пов’язаною з сміттєвивозом. Каже, щоб вивезти сміття з будівництва потрібно платити та оформляти відповідні документи.

А це набережна,що веде від району Паланок до району Черемшина. Хтось залишив сміття просто посеред дороги. Мукачівці кажуть,що це наслідки проблем виховання. 

Нагадаємо, у Мукачеві працює муніципальна поліція, одна з функцій якої – дотримання правил благоустрою. На утримання муніципалів мукачівці зі своїх податків заплатили близько 8 мільйонів гривень – стільки ця структура обходиться платникам податків міста.

Тож жителі міста вважають: мають повне право вимагати належного виконання своєї роботи від муніципалів.

Джерело: М-студіо

 

09 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів