Закарпатки не повинні лягати спати в ліфчику! І це — не порада від Уляни Супрун!

Закарпатки не повинні лягати спати в ліфчику! І це — не порада від Уляни Супрун!
До речі, носіння бюстгальтера, всупереч популярній думці, не сприяє підтримці форми грудей.

 

Наукові фахівці останнім часом дедалі частіше висловлюються про те, щоб жінки відмовлялися від звички постійно носити бюстгальтер. Черговий висновок на цю тему прозвучав від британського мамолога Сета Ранкіна.

Ранкін заявив, що жінки в жодному разі не повинні спати в бюстгальтері. Експерт переконаний, що сон у бюстгальтері може вкрай негативно позначитися на здоров’ї, адже в жіночому тілі виникає постійний тиск на лімфатичні вузли.

«Навіть не дуже тугий бюстгальтер може перешкоджати вільній циркуляції лімфи, що своєю чергою призводить до набряків і хронічних запальних процесів», – зазначив лікар.

Крім цього, поділився думкою Ранкін, жінкам краще відмовитися від носіння бюстгальтерів вдома. Така відмова позбавить від ризику небезпечного додаткового стиснення в ділянці лімфатичних вузлів.

А дослідження, що проводив вчений Жаном-Дені Руйоном, також закінчилося вердиктом про шкоду бюстгальтерів. Ця робота, в ході якої було вивчено дані 300 жінок у віці 18-35 років, показала: всупереч популярній думці, носіння ліфчика не сприяє підтримці форми грудей.

 

09 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів