Спортсмени-інваліди та волонтери Закарпаття стали переможцями міжнародних змагань у сусідів-словаків

Спортсмени-інваліди та волонтери Закарпаття стали переможцями міжнародних змагань у сусідів-словаків
Вчора, 8 червня, у Словаччині в місті Михайлівці відбулись масштабні міжнародні змагання спортсменів-інвалідів.

 

Четвертий раз в них активну участь прийняли спортсмени-інваліди та волонтери з Закарпатської області. У змаганнях крім українців прийняли участь спортсмени-інваліди та волонтери зі Словаччини і Угорщини.

Відрадно, що українська збірна у цих змаганнях зайняла перше командне місце. Зокрема, призерами і переможцями стали Олександр Лизанець (перше місце по настільному тенісу, друге місце по спортивній ходьби), Михайло Лизанець (перше місце з кидання м’яча), Іван Реміцький (перше місце зі штовхання ядра), Ігор Рейзнер (третє місце з настільного тенісу) та Андріан Опачко (третє місце з дартсу).

За збірну України виступали спортсмени-інваліди Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець).

Організатором змагань виступила Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Закарпатські спортсмени-інваліди висловлюють щиру подяку меценатам заступнику Ужгородського міського голови Олександру Білаку, голові Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України Марті Волощук, та голові благодійного фонду «Сім’ї Ровта» Алексу Ровту за щиру і всебічну допомогу нашій збірній.

Олександр Лизанець

 

09 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів