На Тячівщині чоловік побив та пограбував 22-річного мешканця Виноградівщини

На Тячівщині чоловік побив та пограбував 22-річного мешканця Виноградівщини
За підозрою у вчиненні розбійного нападу працівники поліції Тячівщини затримали жителя села Грушово. Чоловік побив та пограбував 22-річного мешканця Виноградівщини. Нападника помістили до ІТТ, наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри у злочині та обрання міри запобіжного заходу.

 

9 червня, близько 19.00 години, до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Грушово чоловік викрав у іншого планшет.

На місце події одразу прибули працівники слідчо-оперативної групи Тячівського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що на 22-річного жителя села Теково, що на Виноградівщині, було скоєно напад. Чоловік, з яким того ж дня познайомився потерпілий у селі Грушово, побив його і викрав планшет та аудіоколонку. Після цього нападник зник у невідомому напрямку.

Під час проведення ряду невідкладних розшукових заходів тячівські правоохоронці оперативно встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився раніше судимий за аналогічний вчинок 36-річний житель села Грушово.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у злочині та обрання йому міри запобіжного заходу.

Речові докази вилучено. За фактом скоєння розбійного нападу слідчі Тячівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений особою, раніше засудженою за цією ж статтею. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів