Держгеокадастр Закарпаття: землевпорядники надали краянам понад 53 тис. адмінпослуг

Держгеокадастр Закарпаття: землевпорядники надали краянам понад 53 тис. адмінпослуг
Упродовж п’яти місяців 2018 року землевпорядники Закарпатської області надали громадянам 53 496 адміністративних послуг. Із них: 46 615 – на безоплатній основі та 6 881 – на платній. Загальна вартість наданих послуг становить 698 тисяч гривень, які надійшли до Державного бюджету України.

 

За цей період фахівці Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області надали громадянам 15 256 адмінпослуг щодо здійснення державної реєстрації земельної ділянки та видали 14 176 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки. Крім того, надано 6 033 відомості із Державного земельного кадастру про земельну ділянку, надано 6 179 довідок із державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями, та 5 215 витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку наділу, а також 2 604 висновки про погодження документації із землеустрою.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Прес-служба Держгеокадастру

 

11 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів