Закарпатські ювенали взяли участь в проведенні тренінгу для майбутніх батьків

Закарпатські ювенали взяли участь в проведенні тренінгу для майбутніх батьків
В Ужгороді було проведене тренінгове навчання для кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомних батьків, батьків – вихователів. У заході взяв участь начальник сектору ювенальної превенції Андрій Курта.

 

Днями в Ужгороді працівники Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели тренінгові заняття для кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомних батьків та батьків – вихователів. Із лекцією виступив і начальник ювенальної превенції Закарпатської області Андрій Курта.

Підполковник поліції розповів учасникам навчання про захист прав дітей, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, під опікою, піклуванням. Наголосив на адміністративній та кримінальній відповідальності у випадку їх порушення прав дітей. Також підполковник розповів про нормативно-правове забезпечення захисту дітей від усіх видів насилля.

Окрім цього, Андрій Курта зробив наголос на темі щодо дотримання прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, адміністративна та кримінальна відповідальність за їх порушення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів