Москаль: «Сільський голова Сасова, котрий підбурював людей перекривати дорогу, має сам домовитися з переможцем тендеру про терміни виконання робіт»

Москаль: «Сільський голова Сасова, котрий підбурював людей перекривати дорогу, має сам домовитися з переможцем тендеру про терміни виконання робіт»
Як уже повідомлялося, в понеділок (11.06) у ході тендеру на проведення ремонту дороги обласного значення «Виноградів – Теково – Неветленфолу» у Виноградівському районі система ProZorro визначила переможцем приватну автодорожню фірму ТОВ «ПБС». Це та сама дорога, яку на початку місяця кілька разів перекривали місцеві мешканці з вимогами якнайшвидшого ремонту.

 

– Обласна державна адміністрація, яка є замовником робіт, у силу антикорупційного законодавства не може вести перемовини з переможцем тендеру на предмет першочерговості робіт, оскільки це буде розцінене як конфлікт інтересів, – заявляє Геннадій Москаль. – Приватна фірма ТОВ «ПБС» виграла тендери на ремонт уже чотирьох доріг на Закарпатті, при цьому термін виконання робіт по деяких із них закінчується в 2020 році. Тому закликаємо сільського голову Сасова, котрий підбурював людей на перекриття дороги «Виноградів – Теково – Неветленфолу», протягом 10 днів (які даються на підписання договору або мотивованої відмови від нього) разом із блокувальниками домовитися з переможцем тендеру про початок і завершення ремонту. Провести такі перемовини нескладно, оскільки зараз ТОВ «ПБС» ремонтує трасу «Мукачево – Рогатин» у с. Широке того ж Виноградівського району. Якщо сільський голова проігнорує нашу пропозицію або озвучені ТОВ «ПБС» терміни виконання робіт його не влаштують, ми не будемо підписувати договір із переможцем і оголосимо новий тендер. Пора сільським головам і «активістам», які вирішили, що через блокування доріг автоматично почнуться ремонти, переходити в правове русло і вирішувати питання за столом переговорів.

 

 

12 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів