Коментар Нацполіції Закарпаття щодо чуток навколо смерті патрульної з Берегова

Коментар Нацполіції Закарпаття щодо чуток навколо смерті патрульної з Берегова
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області інформує про ситуацію з колишньою працівницею Берегівського відділу поліції та висловлює щирі співчуття родині у зв’язку з непоправною втратою.

 

Вчора, 13 червня, кілька місцевих засобів масової інформації поширили публікації про те, що 19 травня до берегівської лікарні поступила пацієнтка, яка за три дні померла. Ці видання стверджують, що медики поставили неправильний діагноз і припускають, що молода дівчина померла від тілесних ушкоджень, отриманих через професійну діяльність у Берегівському відділі поліції.

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області висловлює співчуття родині та інформує, що повідомлення від медиків у день поступлення пацієнтки не надходило, так як лікарі не бачили кримінальної складової в історії хвороби. Дівчина в лікарні провела 3 дні, в цей час адміністрація лікарні інформувала Берегівський відділ поліції, що дівчина не відвідує роботу, так як перебуває в медичному закладі. З метою встановлення об’єктивної інформації щодо цієї події, за даним фактом відкрите провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ, та призначено додаткові експертизи, в тому числі і на прохання батьків. Їх проводить Закарпатське обласне бюро судово-медичної експертизи. Попередня експертиза показала, що дівчина померла від хвороби. Слідів насильницької смерті на тілі дівчини не виявлено.

ЧИТАЙТЕ також:

Патрульний офіцер із Берегова померла природною смертю чи її вбили?

Щодо припущення про будь-який утиск чи неправомірну діяльність по відношенню до колишньої працівниці Берегівського відділу поліції, зазначаємо, що так як дівчина працювала в поліції лише з жовтня 2017 року, то перебувала під постійним наглядом старших колег, які її навчали та допомагали в роботі. Будь-які посягання на її права і свободи були б одразу виявлені правоохоронцями і до порушників були б вжитті заходи відповідно до чинного законодавства.

Колектив Головного управління Національної поліції висловлює щирі співчуття родині та близьким чудової людини та поліцейської у зв’язку з непоправною втратою.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів