Виконком Ужгородської міськради "розібрався" зі статусом окремих житлових і нежитлових приміщень

Виконком Ужгородської міськради "розібрався" зі статусом окремих житлових і нежитлових приміщень
Зокрема, керуючись законодавством України, розглянувши клопотання будинкового комітету «Бородіна 14» та висновок КП «Архітектурно-планувальне бюро» про відповідність самовільно перепланованих приміщень будівельним нормам та технічним умовам, виконком міської ради вирішив надати нежитловому приміщенню № 314 «ф» статус житлового у гуртожитку на вул. Олександра Бородіна, 14.

 

КП «Архітектурно-планувальне бюро» повинно внести відповідні зміни у технічну документацію на будівлю та зазначене приміщення, БК «Бородіна 14» зі свого боку має переукласти договір найму житлового приміщення.

Ще одним рішенням члени виконкому дозволили перевести житлове приміщення у нежитлове по вул. Собранецькій № 28 кв. 1 у м. Ужгород, загальною площею 47,2 кв.м, яка належить на праві приватної власності Бокшан Ніколетті Томашівні. Функціональне призначення – розміщення торгово-офісних приміщень.

Власник має укласти договір з департаментом міського господарства про сплату грошової компенсації в цільовий соціально-економічний фонд розвитку міста; укласти з відповідними організаціями угоди про оплату комунальних послуг та експлуатаційних видатків, пов’язаних з утриманням будинку та прибудинкової території протягом місяця з дня отримання копії рішення; оформити документи на право користування земельною ділянкою згідно з вимогами чинного законодавства.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів