Літній університет: знайомство з факультетами УжНУ завершено

Літній університет: знайомство з факультетами УжНУ завершено
Продовжуємо розповідати про перебіг Літнього університету в УжНУ.

 

ЧЕТВЕР, 14 ЧЕРВНЯ

Останній день знайомства слухачів Літнього університету зі структурними підрозділами Ужгородського національного університету. «На десерт» – презентація одного з найпопулярніших серед абітурієнтів факультету – іноземної філології.

Декан ФІФ Михайло Рошко разом зі своїми колегами-викладачами організували надзвичайно цікаву й інтерактивну презентацію, що стала окрасою всього Літнього університету.

Михайло Михайлович розпочав майстер-клас «Іноземні мови і переклад – ключ до успіху у світі», одразу зацікавивши молодь і залучивши її до діалогу. Один із найкращих лекторів УжНУ переконав майбутніх абітурієнтів: мрії збуваються, якщо твердо вірити і постійно працювати над собою. А шлях до мрії варто розпочати на факультеті іноземної філології, адже в нинішньому світі не знати іноземних мов – означає втратити безліч цікавих можливостей і шансів.

А далі викладачі факультету іноземної філології представили свої мови – зокрема, англійську, німецьку і французьку. Презентували нестандартно, весело, й інтерактивно.

Слухачі Літнього університету дізналися багато нового про мови світу і про сам світ. А ще активно розв’язували тести, дискутували, грали в інтелектуальні ігри, переглядали цікаві відеоролики і навіть співали й танцювали під сучасний французький реп.

Так весело і цікаво завершилося знайомство слухачів Літнього університету з факультетом іноземної філології і взагалі з усіма факультетами УжНУ.

Попереду тільки – завершальний день закриття Літнього університету і «Бограч-фест» на Скалці.    

uzhnu.edu.ua

 

15 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів