Працівники-комунальники Ужгорода поділилися робочими планами на сьогодні

Працівники-комунальники Ужгорода поділилися робочими планами на сьогодні
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» встановлюють нову лінію вуличного освітлення на вулицях Юлії Жемайте, Степана Добоша (Пархоменка), міняють лампи на вулиці Івана Анкудінова, Підградській 7, та на мосту біля парку «Під замком».

 

Викошують траву: «УжАгромікс» – на схилах Православної та Слов’янської набережної; «УжБудСервіс» – поруч із алеєю біля шкіл №№12 та 15, КП КШЕП – на вулицях Василя Верещагіна, Будителів; «Прибиральник Плюс» – на вулиці Перемоги.

На площі Поштовій та площі Народній працівники підприємства «УжАгромікс» прополюють квітники та підсаджують квіти.

Стихійні сміттєзвалища прибираються біля школи №6 та бойлерної на вулиці Одеській, а також на вулицях В’ячеслава Чорновола, Марії Заньковецької, 89, Юлії Жемайте, Андрія Новака, Юрія Годинки («АВЕ-Ужгород»); на Василя Сурикова, Минайській, 11, Павла Пестеля, у провулку Залізничному («УжБудСервіс»); на Іллі Бродлаковича, Івана Сільвая, Станційній, Генерала Свободи, Академіка Корольова, Шумній, Сріблястій (КП КШЕП).

Двірники всіх обслуговуючих компаній та комунальних підприємств прибирають на своїх дільницях.

Щебеневі основи, бордюри та покриття з ФЕМ-плитки продовжуть робити у рамках капітального ремонту тротуарів на вулицях Юрія Гагаріна, Перемоги, Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя Тиводара Легоцького), Олександра Можайського (8 Березня – Минайська). Підготовчі роботи до капітального ремонту тротуарів проводять на вулиці Василя Стефаника та площі Корятовича.

На вулицях Іштвана Дендеші та Олександра Фединця роблять поточні ремонти – перемощують кам’яну бруківку. 

Тривають також капітальні ремонти спортмайданчика на проспекті Свободи 20 , внутрішньоквартальної території на вулиці Перемоги, 132 (підготовчі роботи, викладання покриття з ФЕМ-плитки), водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Івана Айвазовського, 18.

 

15 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів