Нахабству і самовпевненості криміналу в Мукачеві не має меж!

Нахабству і самовпевненості криміналу в Мукачеві не має меж!
А як ще не можна пояснити, коли невідомі посеред білого дня уплять з чужого будинку ну дуже важкий сей і відкрито тягнуть його по вулиці...

 

У четвер, 14 червня, близько 10.00 год на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що двоє осіб з подвір`я приватного будинку по вулиці Пархоменка вивозять металевий сейф.

На місце події оперативно прибули поліцейські слідчо-оперативної групи відділу. Металеву шафу з грошима, ювелірними виробами та іншими цінностями, яку невідомі мали намір викрасти, правоохоронці виявили одразу на подвір`ї неподалік будинку. Окрім сейфу, з будинку потерпілих зникли й інші коштовності.

В ході проведених розшукових заходів працівники кримінальної поліції Мукачева встановили осіб, причетних до вчиненого. Одного з них, 38-річного мешканця районного центру за кілька годин затримали у порядку ст.208 Кримінального-процесуального кодексу України. Йому оголосили про підозру у вчиненому правопорушенні, передбаченому ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) ККУ. У суді вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу мукачівцю у вигляді тримання під вартою. Затриманого працівники поліції перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів на території міста.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

15 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів