"Кубок переможців" угорській псевдокоманді Закарпаття вручить сам Віктор Орбан

"Кубок переможців" угорській псевдокоманді Закарпаття вручить сам Віктор Орбан
Сьогодні, 17 червня, на території Угорщини в с. Тарпа (біля україно-угорського кордону, поруч з КПП «Лужанка») відбудеться вручення псевдокоманді «кубка переможців». В цьому заході візьмуть участь члени уряду Угорщини, передбачається участь і прем'єр-міністра Віктора Орбана.

 

Віктор Орбан нагородить команду «Карпаталія», яка перемогла у чемпіонаті світу серед представників невизнаних територій. Цей чемпіонат, як уже повідомлялося, відбувся у Лондоні під егідою невизнаної конфедерації CONIFA. У ньому брали участь і команди із терористичних «Л/ДНР», проте вони не зуміли пройти відбору.

Про це на своїй сторінці у Facebook сповістив нардеп, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«За інформацією ІС, сьогодні, 17 червня, на території Угорщини в с. Тарпа (біля україно-угорського кордону, поруч з КПП «Лужанка») відбудеться вручення псевдокоманді «кубка переможців». В цьому заході візьмуть участь члени уряду Угорщини, передбачається участь і прем'єр-міністра Віктора Орбана», – вказано у повідомленні.

Він зазначив, що на футболках членів команди «Карпаталія» була зображена «українсько-угорська» символіка і позначена територія Закарпатської області.

Тимчук також сповістив деякі подробиці про організатора команди Тібора Тіборовича Феєша. Він є депутатом Берегівської райради (Закарпаття) від Демократичної спілки угорців України (УМДС, UMDSZ). Раніше Феєш працював у митній службі, проходив службу спільно з чинним главою Закарпатської обласної ради Михайлом Рівісом. Обоє чиновників були звільнені за організацію контрабанди.

«Феєш має угорський паспорт. За даними групи ІС, в цей час вивчає питання про повернення додому на Закарпаття, консультувався про можливість уникнення відповідальності за організацію такої команди і схвалив рішення чекати на території Угорщини, як складатиметься ситуація», – зазначив нардеп.

 

Джерело: Вголос

 

17 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів