Ужгородці вміють творити красу довкола себе своїми руками! Ще приємніше, коли ця краса — патріотична!

Ужгородці вміють творити красу довкола себе своїми руками! Ще приємніше, коли ця краса — патріотична!
В Ужгороді проблема крадіжки покришок із каналізаційних люків актуальна давно. Є навіть вулиці-рекордсмени, з яких цуплять метал найчастіше. Часто ці люки перетворюються на сміттєві баки, деколи в них падуть перехожі. Чорні діри так і чатують на тих, хто поспішає й не дивиться під ноги. Але мова не про це.

 

На вулиці Швабській біля одного з магазинів вирішили питання з люком надзвичайно цікаво. Там не лише встановили неординарну покришку, але й облаштували ділянку довкола неї.

Саму покришку розмалювали в патріотичному стилі, зобразивши на ній герб України. Zakarpatpost.net раніше писав про подібні витвори у Львові, де люки перетворюють на справжні витвори мистецтва.  Тож приємно, що творча хвиля докотилася й до Ужгорода. Але наші земляки пішли навіть далі від сусідів. Вони прикрасили синьо-жовтими смужками ще й електроопору, що знаходиться поруч, а також висадили на ділянці довкола люка сині та жовті квіти.

Тепер ця колись страшна і загрозлива невеличка територія перетворилася на унікальний куточок Ужгорода, біля якої приємно проходити. Радує, що ужгородці вміють своїми руками творити красу довкола себе...

 

18 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів