Подробиці інциденту з машиною "Швидкої допомоги" на Закарпатті — ОФІЦІЙНО

Подробиці інциденту з машиною "Швидкої допомоги" на Закарпатті — ОФІЦІЙНО
Як ми вже повідомляли, сьогодні біля села Ганьковиця на Свалявщині водій "Швидкої", що перевозила хворого з інфарктом міокарду до Ужгорода, не впорався з керуванням на повороті, і виїхав на швидкості з дороги, де перекинувся.

 

Як повідомив директор ЗТЦЕМД Томаш Білинець, у ДТП, що трапилось поблизу с. Ганьковиця на Свалявщині ані пацієнт, ані працівники екстреної медичної допомоги не постраждали.

Бригада «швидкої» транспортувала хворого із інфарктом міокарду до обласного клінічного кардіологічного диспансеру. За словами очевидців та учасників ДТП автомобілю не було надано перевагу у русі і щоб уникнути зіткнення на повороті, автомобіль екстреної медичної допомоги був вимушений на швидкості зробити небезпечний маневр. Внаслідок чого, авто перекинулося на бік. Одразу була викликана ще одна бригада екстреної медичної допомоги із Свалявської станції, яка доставила пацієнта до обласного клінічного кардіологічного диспансеру.

Як зазначив головний лікар обласного клінічного кардіологічного диспансеру Роман Соскида, стан 73 – річного пацієнта стабільний, зараз він проходить всі необхідні медичні маніпуляції. 

На місці пригоди працюють працівники Свалявського відділення патрульної поліції.

ОЦЗ у Закарпатській області

 

18 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів