З початку року на водних об’єктах Закарпаття вже потонуло 23 людей

З початку року на водних об’єктах Закарпаття вже потонуло 23 людей
Перше повідомлення про ймовірне утоплення літньої жінки (1943 р. н.) в р. Тиса біля с. Крива Хустського району надійшло рятувальникам 15 червня о 11:10. Тіло людини у воді помітили місцеві мешканці. На берег потопельника за допомогою спецобладнання вилучали водолази ДСНС області.

 

Інші дві трагедії на воді трапилися 17 червня.

О 19:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Руське Поле Тячівського району потрібна допомога по вилученню потопельника з місцевого ставка. До місця виклику о 21:30 прибуло пожежно-рятувальне відділення 8-ї державної  пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Бійці ДСНС витягнули тіло місцевого мешканця 1952 р. н. зі ставка та передали його правоохоронцям.

Цього ж дня о 19:47 під час відпочинку в акваторії місцевого ставка поблизу с. Дийда Берегівського району потонув чоловік 1986 р.н. З води потопельника вилучили та передали правоохоронцям місцеві мешканці.

Остаточні причини загибелі людей та обставини подій встановлюють компетентні служби.

Так, з початку року на водних об’єктах Закарпаття вже потонуло 23 людей. Тоді як за аналогічний період минулого року таких випадків було 8.

Аби не допустити подібних життєвих трагедій, а відпочинок на воді був радісним, приємним і головне – безпечним, Управління ДСНС України у Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх громадян з проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам’ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

18 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів