На Тячівщині з професійним святом привітали 18 дільничних

На Тячівщині з професійним святом привітали 18 дільничних
Дільничних офіцерів поліції привітали з їх професійним святом в Тячівському відділі поліції. Загалом на території обслуговування відділу працюють 18 таких працівників поліції.

 

Вчора, 18 червня, дільничі офіцери поліції Тячівського відділу поліції  святкували 95-ту річницю з дня створення служби дільничних офіцерів поліції України. Їх привітав керівник Янош Дорчинець. Загалом на території обслуговування Тячівського відділу поліції працюють 18 дільничних.

«Професія дільничного – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших професій в поліції. Наскільки професійно дільничий офіцер поліції робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці району.  Сьогодні, працювати дільничним офіцером поліції досить не легко, адже  доводиться нести службу в умовах значних навантажень»,  –  зазначив начальник поліції Тячівщини Янош Дорчинець.

З нагоди Дня дільничного офіцера поліції  керівник  відзначив кращих працівників подяками.

Самі дільничні на зібрання відзначили, що кожного дня вони виконують свою роботу не заради грамот чи подяк, найбільша винагорода для них – подяка від людей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів