Українець приготував закарпатським митникам цигарковий сюрприз у газовій установці

Українець приготував закарпатським митникам цигарковий сюрприз у газовій установці
Закарпатські митники вилучили «Ford» з іноземною реєстрацію через приховані в газовій установці цигарки. Інцидент трапився на митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС.

 

Рухаючись у напрямку з України, наш співвітчизник заїхав на смугу руху «зелений коридор» та усно заявив про відсутність у нього товарів та предметів, прихованих від митного контролю, або таких, які заборонені до вивезення з України.

Працівники пункту пропуску, здійснивши оцінку ризиків, спрямували транспортний засіб «Ford» на майданчик поглибленого огляду. Відтак у газовій установці авто митники виявили 600 пачок цигарок українського виробництва з акцизними марками.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки вартістю 12 350 грн та автомобіль – 52 500 грн.

ДФС у Закарпатській області

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів