У Мукачеві відвідувачів ресторану постріляли із саморобного пістолета

У Мукачеві відвідувачів ресторану постріляли із саморобного пістолета
Співробітники Мукачівського відділу поліції фігуранту кримінального провадження за фактом хуліганства повідомили про підозру у незаконному поводженні зі зброєю. Мешканцю Мукачівщини обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

Повідомлення про бійку біля одного з розважальних закладів Мукачева надійшло від відвідувачів закладу по вулиці Миру. Заявник повідомив, що невідомі особи зайшли до приміщення ресторану і почали сварку з відвідувачами.

Поліцейські слідчо-оперативної групи відділу встановили, що між двома відвідувачами розважального закладу та невідомими особами на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виникла сварка. В результаті конфлікту, молоді хлопці нанесли двом відвідувачам, 25-літнім мешканцям с.Верхня Визниця Мукачівського району, тілесні ушкодження із застосуванням зброї. Після бійки, причетні до злочину хлопці втекли.

В ході розслідування правоохоронці кримінальної поліції Мукачева оперативно  встановили осіб, які підозрюються у хуліганстві. Ними виявились двоє мешканців с.Клячаново, що на Мукачівщині, віком 18 та 20 років. Зброю, якою було спричинено тілесні ушкодження, поліцейські вилучили. Експертиза засвідчила, що пістолет, перероблений у саморобний, є вогнепальною  короткоствольною зброєю.

За даним фактом у поліції проводять розслідування за ч. 4 ст. 296, тобто хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень та ч.1. ст.263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю). У справі триває  слідство.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів