Працівники комунальних служб Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні

Працівники комунальних служб Ужгорода розкрили робочі плани на сьогодні
В Ужгороді сьогодні працівники «Закарпателектробуду» продовжують відновлювати лінію вуличного освітлення на вул. Степана Добоша (Пархоменка), також ремонтують дві трансформаторні підстанції на вулиці Руській та на площі Шандора Петефі.

 

Продовжують також косити схили набережних Православної, Слов'янської та Ботанічної та у мікрорайоні Радванка, вирізати сухі дерева на вулицях Марії Заньковецької, Яна Гуса, Станційній, площі князя Лаборця, перехресті вулиць Другетів - Івана Сільвая, у мікрорайоні Дравці, на вулиці Івана Котляревського, а на Ботанічній набережній вирізають поросль.

Уночі працівники комунального підприємства КШЕП прибирали вулиці з використанням спецтехніки.

Прибирають стихійні звалища сміття на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, за адресою Тиводара Легоцького, 76,46.

Завершили ремонт дитячого майданчика на проспекті Свободи, 20. На площі Шандора Петефі продовжують робити щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, лунки для посадки дерев, опори для мережі вуличного освітлення, триває також реконструкція інженерних мереж. Щебеневі основи, закладання бордюрів та покриття з ФЕМ-плитки у рамках капітального ремонту тротуарів роблять на вулицях Юрія Гагаріна, Олександра Можайського (8 Березня – Минайська), Перемоги, Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького). На площі Корятовича демонтують та вивозять старе покриття з ФЕМ-плитки.

На вулиці Василя Стефаника проводять підготовчі роботи до капітального ремонту тротуарів. Поточний ремонт проводять на вулицях Василя Комендаря (Джамбула) та Олександра Фединця (перемощення кам’яної бруківки). Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на вулиці Перемоги, 132 (підготовчі роботи, влаштування покриття з ФЕМ-плитки).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів