Про стан доріг на Закарпатті говоритимуть в ефірі телеканалу "Тиса-1"

Про стан доріг на Закарпатті говоритимуть в ефірі телеканалу "Тиса-1"
Прямий ефір – цієї п’ятниці, 22 червня, о 19:20, у програмі “Звіти. НАЖИВО”.

 

Згідно з концепцією програми, чиновники різного рангу звітують у прямому ефірі, відповідаючи на запитання журналістів, експертів, глядачів та слухачів.  “Звіти. НАЖИВО” цього місяця – про стан дорожнього покриття магістралей Закарпастської області. До участі в прямому ефірі залучають також журналістів та незалежних експертів.

Долучитися до обговорення у студії може кожен. Програму команда суспільно-політичного напрямку Закарпатської філії Суспільного готує спільно із громадою: попередньо в соцмережах сформулюйте пост чи коментар з хештегом #запитай_про_закарпатські_дороги. Найгостріші з цих запитань ведучі озвучать та обговорять у прямому ефірі.

Окрім цього, глядачі телеканалу “Тиса-1” та слухачі радіо “Тиса FM” можуть телефонувати у студію прямого ефіру: (031) 261-61-91, (095) 359 77 79

Нагадаємо,  #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО».  У кожній області влада звітує у прямому ефірі регіональних телеканалів НСТУ. Формат програми – 52-хвилинне інтерактивне інтерв’ю.

Теми програми змінюватимуться щомісяця, проте будуть однакові для всіх регіонів:

  • липень — голови ОТГ, мери малих міст,

  • серпень — реформа освіти,

  • вересень — медична реформа,

  • жовтень — початок опалювального сезону,

  • листопад — бюджети міст,

  • грудень — звіти чиновників за 2018 рік.

Джерело: Тиса-1

 

20 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів