Підозрюваного у крадіжці чоловіка затримала поліція в кабінеті поліклініки м.Мукачево

Підозрюваного у крадіжці чоловіка затримала поліція в кабінеті поліклініки м.Мукачево
Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває під вартою.

 

До поліцейських Мукачівського відділу надійшло повідомлення від охоронця місцевої поліклініки на вулиці Грушевського про те, що у одному з медичних кабінетів вони затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи задокументували факт замаху на крадіжку. В ході слідства полісмени встановили причетність 38-річного мукачівця до вчинення інших чотирьох крадіжок з приміщень поліклініки та центральної районної лікарні. Як встановили у поліції, чоловік двічі проникав до терапевтичного відділення, де з горища лікарні викрав два трансформатори до вантажного ліфту. За кілька днів мукачівець вчинив ще один злочин – з кабінету у поліклініці викрав рукомийник та інше обладнання зорової шафи.

Наступного дня мукачівець незаконно заволодів велосипедом пенсіонера. Пацієнт перебував на амбулаторному лікуванні у медзакладі на вулиці Грушевського. Загальна сума збитку склала понад 24 тисячі гривень.

Зараз підозрюваний у крадіжках, поєднаних з проникненням до приміщення, перебуває під вартою. Справу з обвинувальним актом скерували до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів