Двійко виноградівців незаконно роздавали Інтернет з підвала

Двійко виноградівців незаконно роздавали Інтернет з підвала
Чоловіки налагодили систему незаконного постачання Інтернету, супутникового телебачення та матеріалів з обмеженим доступом своїм користувачам.

 

52-річний виноградівець, директор приватної фірми, у підвальному приміщенні, яке взяв в оренду разом зі своїм 42-річним колегою, без жодних дозволів, ліцензій та угод, встановили серверне обладнання, за допомогою якого організували процес надання додаткових послуг своїм користувачам.

Як зазначають у поліції, вони незаконно забезпечували відвідувачів доступом до перегляду, завантаження та копіювання аудіовізуальних творів без відповідного на те дозволу правовласників.

Також, копи, у ході досудового слідства встановили, що ці двоє спритників незаконно надали можливість відвідувачам їхнього інформаційного веб-ресурсу переглядати та копіювати аудіовізуальні твори, права на які належать відомій іноземній компанії, таким чином вони завдали матеріальної шкоди на  понад 1,5 мільйона гривень.

Загалом чоловіки своїми діями вчинили кримінальні  правопорушення, передбачені  ч. 2 ст. 176, ч. 3 ст. 176, ч. 2 ст. 361, ч. 2 ст. 361-2 та ч. 2 ст. 361-1 Кримінального кодексу України,поарання за які передбачає позбавлення волі на строк до 6 років з конфіскацією майна.

Наразі досудове розслідування у вказаних провадженнях завершено. Матеріали з обвинувальними актами направили до суду, який і прийме остаточне рішення.

Мukachevo.net

 

21 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів