Богдан Андріїв відвідав інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами в Ужгороді

Богдан Андріїв відвідав інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами в Ужгороді
Міський голова Богдан Андріїв побував сьогодні в інклюзивно-ресурсному центрі для дітей з особливими освітніми потребами на вул.8 Березня, 46, поспілкувався з педагогами.

 

За словами керівника центру Ірини Кремінської, наразі 47 дітей пройшли діагностику, під час якої педагоги визначають рівень інтелектуального, мовного та фізичного розвитку. На кожну дитину розробляють програму з висновками, її потім віддають батькам, котрі, у свою чергу, передають ці висновки у дитсадки чи школи, які відвідують діти, там складають навчальні плани на кожну дитину. Із дітьми, які не відвідують навчальні заклади, займаються у центрі, щодня їх 10-15.

Ірина Миколаївна розповіла, що центр забезпечує корекційний супровід усіх дітей, які звертаються, у закладу ж є потреба у кваліфікованих кадрах: логопедах, сурдо-, тифло- та олігофренопедагогах, конкурс на вакантні посади відкритий.

Після відвідин інклюзивно-ресурсного центру Богдан Андріїв поспілкувався з вихованцями медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», передав їм квитки, з якими вони можуть переглянути виступи циркових артистів, – інформує прес-служба Ужгородської міськради.

 

21 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів