Шандор П. із Дерцена помер прямо на Берегівському ринку

Шандор П. із Дерцена помер прямо на Берегівському ринку
У п‘ятницю критий Берегівський ринок гудів, як той бджолиний вулик. У середньому ряду сільгосппродуктами (свіжа кукурудза, помідори, огірки, горох) торгував 66-річний мешканець села Дерцен із сусіднього Мукачівського району пан Шандор...

 

Зранку, як завжди, він приїхав з дому та розклав ящики з товаром. Поруч був навіть рідний брат Бейло. З чоловіками працювали й дружини. Раптом Шандору стало зле й він почав задихатися. Викликали "швидку допомогу", але лікарі також були безсилі. Помер трудяга, кажучи образно, прямо за прилавком.

Продавці та покупці були в шоці, останні часто купляли в нього городницьку продукцію, дари саду. На столі, де продавав покійний, одразу ж запалали свічки, лампадки, з‘явилися живі квіти. Їх принесли колеги, друзі, знайомі, покупці. Він був зичливим і добрим чоловіком. Люди перешіптувалися, бо ж не всі знали, що трапилося. Виявилося, що сельчанин хворів астмою. Хвороба загострилася в останні дні.

Про це розповіла родичка, яка також усю нерозпродану продукцію спішно попакувала та поспішила додому. Як-не-як, не стало брата її чоловіка.

Петро САРВАШ

 

23 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів