Ужгородські ватерполісти гостювали в Хорватії

Ужгородські ватерполісти гостювали в Хорватії
Команда ужгородського "Динамо " з гравців 2002-2003 років народження ( тренер Ісрафіл Василькін ), упродовж п’яти днів гостювала в хорватському місті Рієка, куди запросив наших ватерполістів один з найбільш титулованих клубів світу з водного поло - клуб "Прімор'є".

 

Як повідомляє на своїй стрінці в «Фейсбуці» голова федерації водних видів спорту у Закарпатській області Роберт Левицький за цей період ужгородці, провели велику кількість ігор. Перший поєдинок закарпатці зіграли з англійським клубом "Nottingham Masters" , де ужгородці виграли з рахунком 16:8 .Наступні - з командою "Ок Опатія " , 2002 р.н.,- також перемагає наша команда з великим відривом. Четверта та п'ята ігри були зіграні з клубом "Прімор'є" Рієка , 2002 р.н., - і знову вікторія  в обох матчах - 18:12 ; 20:10.Команда "Прімор'є" вирішила відігратися та запропонувала провести ще дві гри з підсиленим складом, в яких «ужгородські динамівці» знову здолали хорватів з різницею 5 і 8 м'ячів.Остання гра - з командою "Ок Опатія " ,1999-2001 рр.н. , була найбільш напруженою.

Перемога ужгородців - 13:12. Присутні на матчах відомі хорватські тренери Желько Тонковіч ( старший тренер юнаків клубу «Прімор'є» ) та Олександр Тишківський (тренер хорватсьої збірної U-15 , а також тренер чемпіона Хорватії серед юнаків клубу "Прімор'є" ) високо оцінили рівень ужгородської команди :" Це дуже перспективна команда , яка грає сучасне , динамічне водне поло. Гравці дуже мотивовані і з високою тактичною та фізичною підготовкою. Ця команда , якщо її зберегти, через 2-3 роки має перспективу стати кращою клубною командою Європи . Вони - майбутнє європейського та світового водного поло".

В свою чергу Роберт Левицький додав: «Всі спортсмени та тренери заслуговують похвали за високий професіоналізм та просування іміджу України і нашого краю . Висловлюю велику вдячність батькам за всебічну допомогу, Ужгородському муніципалітету -за допомогу у відрядженні команди, Закарпатській ОДА -за системну підтримку водного поло та плавання, УжНУ -за плідну співпрацю з федерацією водних видів спорту у Закарпатській області. Великі справи робляться лише спільними зусиллями! Можливо, колись наша команда буде тренуватися та приймати команди з інших країн у справжньому водному комплексі , а не тільки на ужгородському кар'єрі».

Семен МИХАЙЛИК .

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів