П’яні водії на Закарпатті врізаються в паркани, б’ють ззаду елітні позашляховики та тікають з місця пригоди

П’яні водії на Закарпатті врізаються в паркани, б’ють ззаду елітні позашляховики та тікають з місця пригоди
Такі ось неадекватні керманичі гасають дорогами гірського краю.

 

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Берегівському, Виноградівському, Великоберезнянському, Хустському, Міжгірському, Рахівському, Тячівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники патрульної поліції області.

Учора ввечері на вулиці міста Берегово сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2109» ударив ззаду джип марки «Pоrschе Cаyеnne». Пошкодження авто були незначні, проте винуватець аварії втік з місця події. Потерпілий звернувся в поліцію й вказаний автомобіль затримали працівники групи реагування патрульної поліції.

За кермом «дев’ятки» перебував 30-річний житель Берегова, який керував без водійського посвідчення. Водій був у стані сильного алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили аж 3,9 проміле алкоголю.

На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за створення ДТП і втечу з місця події, за керування без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння.

У селі Глибоке Ужгородського району пізно ввечері поліцейські отримали інформацію про те, що місцевий житель їздить п’яний на автомобілі й може накоїти лиха. Вказаний автомобіль, на якому не працювали задні габарити, зупинили працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення.

За кермом автомобіля марки «ВАЗ-2106» перебував 19-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення юнак не має, а два тижні тому він вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер у нього виявили 0,58 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

У поліцію Великого Березного надійшла ввечері інформація про те, що вулиці міста машина в’їхала в паркан, а водій втік з місця пригоди. Працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому були сліди пошкодження, в дворі будинку неподалік від місця аварії. Як з’ясувалося, аварію скоїв 23-річний місцевий житель на батьковому авто. Юнак взагалі не має водійського посвідчення. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. Правоохоронці в присутності свідків склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, за скоєння ДТП і за втечу з місця події.

У селищі Королево Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Мінськ», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував житель села Черна в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не мав водійського посвідчення, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

У селищі Тересва Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювали задні габарити. Керував машиною житель сусіднього села Крива, який взагалі не має водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування молодий чоловік відмовився, хоча й визнав, що вживав алкогольні напої. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селищі Великий Бичків Рахівського району сталася ДТП: джип «Тоyоtа» врізався в бетонну загорожу. Водій намагався втекти з місця пригоди, але його затримали свідки аварії та викликали поліцію.

За кермом позашляховика перебував житель села Красна Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», який заїхав на тротуар. Водію вирішили зробити зауваження. За кермом іномарки перебував місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 2,88 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Нижньому Селищі Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого став підозріло поводитися при появі поліцейського авто. Його вирішили зупинити для перевірки. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,16 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «УАЗ», в якого не працював поворотник під час виконання маневру. Водію вирішили зробити зауваження, проте з’ясувалося, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,80 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи.

У селі Синевирська Поляна Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,65 проміле алкоголю. Чоловік також не мав водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів