Групу юних "металістів" затримала на місці скоєнні злочину поліція в Ужгороді

Групу юних "металістів" затримала на місці скоєнні злочину поліція в Ужгороді
В Ужгороді правоохоронці затримали «на гарячому» групу юнаків, які крали металобрухт з приміщення колишнього медзакладу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

 

Учора, 23 червня, в поліцію міста Ужгорода надійшло повідомлення від сторожа міської лікарні про те, що невідомі особи скоїли крадіжку металобрухту з приміщення колишнього гінекологічного диспансеру, де на даний час проводяться ремонтні роботи.

Крадіїв оперативно затримали працівники обласного управління патрульної поліції разом зі слідчо-оперативною групою Ужгородського відділу поліції.

З’ясувалося, що металобрухт з медзакладу крали четверо ужгородців віком 15-33 років. Один із них раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом скоєння крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення. Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу. Правоохоронці також перевірятимуть членів цієї групи на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів