Які на сьогодні плани у комунальників Ужгорода?

Які на сьогодні плани у комунальників Ужгорода?
В Ужгороді сьогодні «УжАгромікс» продовжує покоси на Ботанічній набережній, КП «КШЕП» косить на вулицях Загорській та Закарпатській, ТОВ «АВЕ-Ужгород» косить та вирізає поросль у сквері на площі Шандора Петефі, «Прибиральник +» косить на вулицях Возз'єднання та Миколи Бобяка, «УККП» - на Пагорбі Слави.

 

Працівники «Закарпателектробуду» відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Швабській, Перемоги, Михайла Грушевського, Юрія Гагаріна, Юрія Жатковича, продовжують ремонт трансформаторної підстанції на площі Шандора Петефі.

Несанкціоновані сміттєзвалища забирають: «Ужбудсервіс» – на вулицях Марії Заньковецької, 15, 36-38 та Олександра Попадинця (колишня Плеханова), ТОВ «АВЕ-Ужгород» – на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Федора Достоєвського, 20, Підградській, Тараса Шевченка, Юрія Гойди.

Продовжують капітальний ремонт покриття та реконструкцію інженерних мереж на площі Шандора Петефі, капітальний ремонт тротуарів - на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької та площі Корятовича, реконструкцію вулиці Олександра Можайського, капремонт вулиці Перемоги, поточний ремонт вулиці Олександра Фединця.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів