Ужгородом вчергове пройде масштабний Парад наречених

Ужгородом вчергове пройде масштабний Парад наречених
У четвер, 28 червня, в Ужгороді відбудеться традиційний щорічний Парад наречених.

 

Розпочнеться день із забігу наречених Runaway Brides. Цей захід у рамках Параду проводять вперше. Запрошуться до участі всі бажаючі дівчата та жінки, адже пробігти 500 м може кожна. Дрес-код: весільна сукня (або щось схоже не неї) та кросівки або кеди. Маршрут: пл. Поштова - пл. Народна. Для участі потрібно попередньо зареєструватись: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf6KzfkOrPctEB5iN…/viewform

9:30 - збір учасниць на пл. Поштовій

10:00 - старт

Вдень учасниці Параду розділяються на групи, і кожна група працює на власною програмою, переважно це фотосесії на різних локаціях. Далі всі групи збираються разом, журі оцінює претенденток на перемогу у номінаціях, і Парад переходить до фінальної частини.

19:00 - автопробіг весільного кортежу вулицями міста.

19:30 - піший Парад Наречених від пл. Поштової через центр міста до драмтеатру.

20:00 - фінальна шоу-програма на площі. Тут буде презентовано кожну групу наречених, нагороджено переможниць у 11 номінаціях. Буде традиційний благодійний "танець молодої", де всі охочі, зробивши внесок, зможуть затанцювати з будь-якою з наречених. Також у програмі: Студія сучасного танцю "Бліц", показ дитячої колекції суконь, які створила Роксолана Новак (Roxolana Novak), яскраве діодне шоу покаже Циркова арт-студія Dragonfly та виступ гурту "Марина і компанія".

23:00 - Парад Наречених Afterparty у клубі Панорама Лаунж. Для дівчат у весільних сукнях - вхід вільний.

 

25 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів