В Ужгороді налагодили співпрацю між міською радою та казначейською службою

В Ужгороді налагодили співпрацю між міською радою та казначейською службою
Програму співпраці Ужгородської міської ради та управління Державної казначейської служби України у м. Ужгороді Закарпатської області в сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2018 – 2020 роки погодили на сьогоднішньому засіданні сесії міської ради.

 

Нині в управлінні Державної казначейської служби України в Ужгороді для забезпечення обслуговування місцевих бюджетів відкрито 607 рахунків для обліку бюджетних надходжень, більше 8 тисяч рахунків для обліку видатків бюджетних установ, а до мережі місцевого бюджету включено 82 розпорядники та одержувачі бюджетних коштів.

Програма розроблена на основі комплексного підходу до розв’язання проблем казначейської системи, захисту інформації, а тому визначає досягнення специфічних для міста цілей і завдань на шляху удосконалення системи, зміцнення технічної та ресурсної бази цієї роботи, недопущення пошкодження обладнання та систем зв’язку у випадках можливого повторення хакерських атак.

Фінансування Програми передбачене у розмірі 700 тисяч гривень: 300 тисяч на 2018 рік, та по 200 тисяч - на 2019-2020 роки.

 

26 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів