Правоохоронці відвідали дитячий англомовний табір відпочинку в Ужгороді

Правоохоронці відвідали дитячий англомовний табір відпочинку в Ужгороді
Під час візиту в дитячий англомовний християнський табір відпочинку «Explorer» в Ужгороді працівники поліції нагадали дітям про правила відпочинку влітку та продемонстрували роботу службових собак.

 

Днями закарпатські правоохоронці, зокрема працівники ювенальної превенції, патрульної поліції області та поліцейські кінологи, відвідали дитячий англомовний християнський табір відпочинку «Explorer», розташований на базі дитячого навчального центру «Неємія» в місті Ужгороді.  

У своєму виступі перед півсотнею юних слухачів старший інспектор ювенальної превенції ГУНП області Лідія Мацецка розповіла дітям про основні правила відпочинку влітку: як себе поводити на природі, зокрема біля водойм. Також нагадала правила поведінки на дорозі, зокрема при переході вулиці. А основне – застерегла дітей, аби ті не стали жертвами злочинців. 

Заступник начальника кінологічного центру ГУНП області Дмитро Безкровний розповів про діяльність поліцейського кінологічного центру, виховання, тренування та роботу службових собак. 

Далі були показові виступи кінолога зі службовою собакою. Чотирилапий помічник правоохоронців вміло шукав зброю та наркотики, ішов по сліду, затримував уявного злочинця.   

Не менш зацікавила дітей і патрульна машина поліції. Хлопці й дівчата побачили, чим вона оснащена всередині, почули справжню поліцейську сирену, побачили роботу службової рації, дізналися про специфіку роботи патрульної поліції.

Екскурсія правоохоронців в дитячий табір відпочинку була не тільки цікавою, а й пізнавальною.  

Ольга Стахова, Андріана Снарська, студентки 2-го курсу УжНУ 

 

26 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів