Півтисячі українських гривень запропонували митнику МП "Ужгород" — той не взяв

Півтисячі українських гривень запропонували митнику МП "Ужгород" — той не взяв
Гроші пропонувалися, щоб митник "закрив очі" на те, що авто-"євробляха" зареєстрована на підставну особу.

 

Старший державний інспектор митного поста «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС відмовився від неправомірної вигоди за безперешкодний пропуску автомобіля.

Громадянин України пропонував неправомірну вигоду працівнику митниці  в розмірі 500 грн за безперешкодне ввезення транспортного засобу  на іноземній реєстрації на підставну особу.

Даний факт в ході проведення комплексу спільних профілактичних заходів по незаконному ввезенню автомобілів на іноземній реєстрації «євроблях» був зафіксований працівниками УВБ ТО ДФС у Закарпатській області та сектору запобігання та виявлення корупції Закарпатської митниці ДФС.

Наразі, слідчим Ужгородського ВП ГУ НП у Закарпатській області, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за попередньою кваліфікацією статті 369 Кримінального кодексу України.

Звертаємо увагу, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

26 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів