"Відлов" п’яних водіїв на дорогах Закарпаття – щоденна традиція для поліції

"Відлов" п’яних водіїв на дорогах Закарпаття – щоденна традиція для поліції
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Хустському, Іршавському районах.

 

У селі Ключарки Мукачівського району сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2109» під керуванням місцевого жителя з’їхав у кювет. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків, але коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що водій автомобіля перебуває в стані  алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Горінчево Хустського району удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ЗАЗ-Fоrzа», на якому не було переднього номерного знака й бампера. Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,58 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.   

У селі Кам’янське Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили трактор марки «ЮМЗ», який рухався без увімкненого світла. Керував ним житель Виноградівщини. Водій трактора мав ознаки алкогольного сп’яніння, визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Кушниця Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили скутер марки «Viрer» без номерного знака, водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,3 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів