«Минай» потрапив у групу А другої ліги

«Минай» потрапив у групу А другої ліги
В середу, 27 червня, на конференції ПФЛ стали відомі суперники «Минаю» в Другій лізі. Команди розділили за територіальним принципом на дві групи. Наша команда потрапила у групу А.

 

Склад учасників наступний: «Буковина» (Чернівці), «Скала» (Стрий), «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Вінниця), «Поділля» (Хмельницький), «Полісся» (Житомир), «Верес» (Рівне), «Калуш», «Чайка» (П. Борщагівка) та «Минай».

Група Б: «Мир» (Горностаївка), «Енергія» (Нова Каховка), «Нікополь», «Таврія» (Сімферополь), «Миколаїв-2», «Кремінь» (Кременчуг), «Металург» (Запоріжжя), «Кристал» (Херсон), «Нафтовик» (Охтирка), «Черкаський Дніпро», «Гірник» (Кривий Ріг), «Реал Фарма» (Одеса).

Підвищення в класі залежатиме від розширення УПЛ.

Якщо УПЛ не розширюється, 2 команди Другої ліги (найкращі в групах) підвищуються напряму, 2 грають (другі місця) перехідні матчі з командами Першої ліги.

Якщо УПЛ розширюється, то в класі підвищуються лише переможці груп.

Дві найгірші команди в групах А і Б вилітають в аматорський чемпіонат.

"Ми хочемо залишити виліт із Другої ліги до аматорів. Це важливо для нас. У нас надто розмиті умови. Будемо вважати, що цього сезону команди вилетіли. Самі аматори жаліються, що ми неконтрольовано у них "забираємо" клуби", - сказав президент ПФЛ Сергій Макаров.

За попередньою інформацією, чемпіонат стартує 21 липня, а завершиться 25 травня. Команди проведуть 27 поєдинків, тобто чемпіонат буде складатися з трьох кіл. Якщо в одній з груп буде 9 учасників (участь "Нафтовика" або "Креміня" ще під питанням), то, можливо, буде 4 кола.

 

27 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів