Міський велозаїзд в Ужгороді: дощ і сотня сміливців

Міський велозаїзд в Ужгороді: дощ і сотня сміливців
Сьогодні Ужгород вкотре масово пересів на велосипеди – близько сотні містян приїхали до облдрамтеатру на Big City Ride.

 

На жаль, через сильний дощ захід вирішили перенести, однак навіть негода не завадила продемонструвати, що Ужгород – велосипедне місто!

На площі перед Закарпатським обласним музично-драматичним театром зібралися близько сотні поціновувачів здорового способу життя і двоколісного транспорту. Ужгородці сім′ями і колективами, веселими компаніями і одноосібно прийшли, аби підтримати чудову ініціативу і долучитися до розвитку культури велосипедного руху в місті.

«Ми покажемо, як нас є багато і як потрібна Ужгороду велоінфраструктура!», – ці слова ведучих з ComedyOrg бурхливо підтримали учасники заходу.

Зі сцени лунала музика, велосипедисти розминалися, фотографувалися, хтось ремонтував свого двоколісного друга… У цей же час організатори проводили екстрене опитування серед присутніх щодо перспективи заїзду у зливу. І хоч частина учасників заявили про готовність старту, все ж було колегіально вирішено перенести заїзд і продовжити спілкування вже у затишній кав′ярні.

Варто зазначити, що Big City Ride – це не лише швидкість, вправність і веселий івент, це ще й можливість отримати приємні подарунки. Про розіграш було повідомлено напередодні заїзду. І хоча захід перенесли, але приємну його частину з подарунками від веломагазинів міста скасовувати не стали.

Невідомо, на скільки відтермінували сьогоднішній заїзд, але знаємо точно, що вже за кілька днів, а саме 1 липня, Ужгород знову масово пересяде на велосипеди, адже спільнота Uzhhorod Bicycle Culture святкуватиме свій другий день народження. Святкувати ужгородські велосипедисти планують велопоїздкою навколо міста за маршрутом Ужгород – Дубки – Гута – Невицький замок – Ужгород. Отож, якщо підтримуєте велокультуру і велорух Ужгорода, то завітайте 1 липня о 13.00 на площу Театральну, звідки стартуватиме заїзд.

Сміливцям, які сьогодні все ж приїхали на Big City Ride, окрема подяка за драйв і організованість!

Завтра ж Ужгород не лише відзначатиме День Конституції, але й порине у насичену програму 9-го Параду Наречених! О 9.30 наречені здійснять забіг з Поштової на Народну, а вже з 19.00 містом курсуватиме весільний кортеж, піший парад та стартуватиме шоу-програма на сцені перед облдрамтеатром! За будь-якої погоди Show Must Go On!

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

27 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів