Коледж готує нових абітурієнтів Ужгородського нацуніверситету

Коледж готує нових абітурієнтів Ужгородського нацуніверситету
Сьогодні в природничо-гуманітарному коледжі УжНУ нараховується майже 160 слухачів, котрі прибули не лише з різних куточків Закарпаття, а й навіть зі Львівщини, Івано-Франківщини та Луганщини.

 

Нещодавно двері Природничо-гуманітарного коледжу при УжНУ відчинилися перед абітурієнтами: з 14 червня до 13 липня майбутні студенти мають змогу відвідувати підготовчі курси підрозділу.

Знайомство з коледжем розпочали з урочистої лінійки, на якій заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Пащук привітала присутніх (до слова, 300 чоловік), а також познайомила майбутніх студентів із викладацьким складом та порядком функціонування курсів. Для  батьків, випускників 9-х класів, їхніх друзів пролунав гімн коледжу. Дощова погода не зіпсувала урочистості, навпаки, додала певного символізму, адже колишні школярі ступають на стежину дорослого життя, а це водночас і сумно, і радісно.

Наразі в ПГК нараховується приблизно 170 слухачів, котрі прибули не лише з різних куточків Закарпаття, а й навіть зі Львівщини, Івано-Франківщини, Луганщини, Дніпропетровщини. Серед абітурієнтів є призери олімпіад і творчих конкурсів, що відбувалися в коледжі протягом 2017–2018 н.р.. Серед них – Каріна Ганич, Максим Блажіївський, Михайло Кравчук, Оксана Маркович, Юрій Цибуляк та інші.

Як виявилося, найпопулярнішими спеціальностями для нинішніх вступників є інженерія програмного забезпечення, туризм, право, будівельна інженерія. З 14 червня до 13 липня слухачі пройдуть курс української мови та відповідного профільного предмета за програмами вступних випробувань.

Викладають для абітурієнтів найбільш досвідчені педагоги, викладачі-методисти – Людмила Данько-Товтин, Галина Пащук, Мар’яна Андрусь, старший викладач – Беата Манохіна, викладачі вищої категорії – Маріанна Мавроматі, Жанетта Собов, Мар’яна Ходанич, Яніна Роман, Еріка Готько та Аліна Гординська.

12 липня слухачів чекає виконання підсумкових тестових завдань, яке покаже рівень підготовки та якість роботи абітурієнтів під час занять.

Марія Шелельо, Медіацентр УжНУ

 

 

29 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів