"Тріо" мандрівників-іноземців "випали" з човна на прикордонній Тисі

"Тріо" мандрівників-іноземців "випали" з човна на прикордонній Тисі
НП трапилася під час сплавляння по річці.

 

В оперативно-рятувальну службу Закарпаття у суботу, 30 червня, о 17.50 надійшло повідомлення, що під час сплавляння на човні по річці Тиса в районі села Гетиня у Виноградівському районі троє громадян 1976, 2003, 2006 років народження, всі - мешканці м. Ніредьгаза (Угорщина), потребують допомоги.

Під час сплавляння по річці Тиса на плавзасобі їхній човен перекинувся й увсі троє опинилися у холодній воді. На щастя, на їхньому шляху опинилося повалене дерево й вони залізли на нього.

Для проведення рятувальних робіт до місця було направлено чотирьох рятувальників та одну одиницю техніки Хустського водолазно-рятувального відділення.

Останні швидко прибули до місця, зняли туристів з дерева та супроводили іноземних гостей з до селища Вилок, де їх чекали 21 член їхньої групи.

Як розповіли рятувальники, даним громадянам дуже поталанило, адже через інтенсивні опади, що спостерігаються переважно в гірській частині Закарпатської області, на основних річках відбувається значне підвищення рівнів води.

Тож ці троє громадян, серед яких двоє неповнолітніх дітей, з великою вірогідністю могли стати черговими жертвами водної стихії.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

01 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів