Поради від Уляни Супрун: Вам потрібен мобільний додаток "Ліки Контроль"!

Поради від Уляни Супрун: Вам потрібен мобільний додаток "Ліки Контроль"!
Зазвичай ми купуємо ліки в стані стресу - переймаємося за здоров’я, за близьких людей, можемо бути неуважними. За таких умов нами легко маніпулювати - наприклад, продати підробку або наддорогий препарат, коли є дешевший аналог.

 

Щоб захиститися від подібного раджу зручний мобільний додаток "Ліки Контроль", пише у Фейсбуці в.о. міністра МОЗ України Уляна Супрун: він безоплатний, простий у використанні та дозволяє впевнитися у своїх ліках на 100%.

Ще один важливий момент - за допомогою "Ліки Контроль" можна перевірити, чи покриває оплату ваших ліків держава. У базу даних сервісу входять препарати, що є у програмі “Доступні ліки” (вартість яких повністю або частково оплачує держава, більше тут - http://moz.gov.ua/dostupni-liki) і також у Національному переліку лікарських засобів (препарати від найпоширеніших хвороб, які можна отримати безоплатно в лікарні, більше - https://www.natsperelik.com.ua/).

Введіть у пошук додатку торгову назву чи МНН препарату і якщо бачите позначку з лого цих програм - обов'язково скористайтеся і не переплачуйте за ліки!

Що ще можна перевірити у додатку "Ліки Контроль":

- знайти дешевші, проте настільки ж ефективні аналоги ліків;

- ознайомитися з офіційними інструкціями застосування препаратів;

- перевірити чи не входить ваш препарат до серії ліків, заборонених до продажу

Не пошкодуйте 10 хвилин часу, щоб дізнатися як працює "Ліки Контроль" та завантажити додаток на смартфон, ось посилання - http://likicontrol.com.ua/ У майбутньому це збереже вам набагато більше і часу, і здоров’я, і коштів.

Коротка відеоінструкція про те, як швидко перевірити ліки в аптеці — ТУТ.

 

01 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів